Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un llamp fa caure la creu de pedra de Santa Maria de Lavit

Un llamp fa caure la creu de pedra de Santa Maria de Lavit

L’incident ha provocat danys a la teulada i la instal·lació elèctrica de l’església.

Un llamp va fer caure la nit de diumenge a dilluns la creu de pedra del campanar de Santa Maria Lavit i va provocar danys en la teulada i les instal·lacions elèctriques de l’església i la rectoria. L’equip de govern municipal va contactar de bon matí amb el rector i van fer una visita al lloc amb el cap de la brigada.
De moment, el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha comunicat l’incident a l’assegurança perquè el pèrit pugui fer una valoració dels danys. Aquesta nit passada s’ha reunit el consell parroquial per avaluar la situació i decidir si la missa de la Festa Major, prevista per dijous a les 12h, es pot fer, com és habitual, en aquesta església, o si s’ha de traslladar a Sant Marçal de Terrassola. El Bisbat ha comunicat, però, la intenció de fer tot el possible per celebrar la festa major amb la màxima normalitat.
De moment, el govern municipal juntament amb el cap de la brigada estan avaluant els possibles danys que la tempesta podia haver provocat en l’enllumenat públic i la resta d’equipaments municipals.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: