Dimarts, 18 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles de Foix celebra aquest cap de setmana la seva festa major

Torrelles de Foix celebra aquest cap de setmana la seva festa major

Ja fa uns dies que a Torrelles de Foix es comença a respirar aires de festa, però la festa major començarà oficialment divendres a quarts d’onze amb el pregó.

Enguany, el pregó és a càrrec dels campions de la Copa Ràdio Vilafranca, el CE Torrellenc. Per celebrar aquest començament de festa major, la nit seguirà amb la nit de foc, el cerkataskes i, a partir de la mitjanit, ball amb música de Duet Ambient i DJ.

El dissabte està previst com una de les jornades més intenses de la festa major de Torrelles. Al migdia, els torrellencs viuran la Foixporcada i l’Electrotapa. A la set de la tarda, serà el torn de la cercavila del seguici festiu. I a la nit, després del sopar de festa major, hi haurà ball de nit amb Premium Quartet i empalmada Orus Night.

Diumenge serà el dia fort: durant el matí, amb matinades, missa, traca i cercavila en honor a Sant Genís. Després d’una tarda plena d’activitats, a les nou del vespre hi haurà correfoc i els versots diabòlics. La festa major de Torrelles acabarà amb un ball de comiat amb Pentagrama i una tronada.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: