Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia una campanya de micromecenatge pel documental sobre els Xicots de Vilafranca

‘Societat anònima’ és una pel·lícula documental de Ramon Tort i Raimon Benach, una mirada interior al fet casteller, amb la participació dels Xicots de Vilafranca.

El documental porta com a subtítol ‘un sol organisme, molts batecs’ i mostra com una colla castellera és molt més que gent que aixeca torres humanes en el seu temps lliure. Aquesta singular trama de persones i personalitats eleven la seva activitat a la categoria de metàfora donant sentit, potser només de manera intuïtiva, a una societat en la que els seus integrants se senten part d’un tot.

La campanya de micromecenatge, iniciada a la plataforma Verkami, vol aconseguir 3.000 euros amb l’objectiu de destinar el 100% de les aportacions a finalitzar la producció de la pel·lícula, en la qual porten tres anys treballant.

Les recompenses a les aportacions estan centrades en la consecució d’entrades per la pre-estrena, que està programada al cinema Kubrick de Vilafranca el proper dia 15 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: