Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Maria 2020 posa a la venda loteria de nadal per recaptar fons per restaurar la Basílica

Està previst que aquestes obres de restauració finalitzin just abans que comenci la Festa Major de l’any vinent.

Les obres de restauració de la basílica de Santa Maria es reprendran el proper mes de setembre, després de la Festa Major. Aquesta nova fase té com a objectiu la part mes important de l’edifici i de mes extensió: tota la coberta, la teulada i l’espai que hi ha entre la teulada i les voltes de l’edifici, tant de la nau com de l’absis.

Actualment s’ha recaptat una part dels 550.000€ necessaris, però encara resta una quantitat per assegurar la seva finalització. És per això que s’obre la campanya ‘Apadrina una teula’, amb aportacions que es poden fer mitjançant un tríptic que estarà disponible per a tothom.

Per tal de continuar recaptant fons per aquestes obres, la Comissió Santa Maria 2020 anuncia que ja s’ha posat a la venda la loteria de nadal. Aquest cop el número serà el 75281. El membre de la comissió Santa Maria 2020, Josep Maria Feliu, explicava que la loteria es podrà comprar cada dissabte al matí a la cripta i a l’església de Sant Francesc, i al llarg de la setmana a diversos establiments de la vila. El preu de cada butlleta és de 5 euros.

A banda del número de la loteria també hi han disponibles nous elements de marxandatge. Es tracta de tres postals relacionades amb el patrimoni de la vila, a banda de la postal de sant Fèlix, presentada fa unes setmanes. També hi ha disponibles els imants que reprodueixen els tres vitralls de les capelles que es van restaurar el 2017 a la façana sud.

D’altra banda, cal recordar que aquest any, la ceramista vilafranquina Montse Llanas, tornarà a elaborar figures de Sant Fèlix per aquells qui ho demanin, coincidint amb el 60 aniversari de l’actual imatge del sant.

Una altra col·laboració que continua és amb la joieria Moner, que ha realitzat diferents peces inspirades en elements de Santa Maria.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: