Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere Molanta viu la seva festa major la setmana que ve

Tot i que durant aquest cap de setmana Sant Pere ja s’omple de festa amb trobades i campionats, la festa major comença oficialment dimarts 13.

Nenen Gimenez encetarà la festa major amb un pregó i, a continuació, hi haurà un castell de focs, sopar popular i cinema a la fresca.

El dia dedicat al folklore popular és el 15 d’agost: a les 12 del migdia hi ha prevista una cercavila amb els diables, els gegants, les panderetes i les gitanes de Sant Pere. A més, també s’ha convidat el drac de Lavern, les gitanes de La Granada i el ball pla de Vilafranca.

Sant Pere Molanta també té prevista unes nits de festa major intenses. El dimecres 14 hi haurà ball amb l’orquestra Charlotte, el dijous 15 amb l’orquestra Pentagrama i, el divendres, 16 cantada d’havaneres amb el grup Olla Barrejada. La nit del dissabte 17 està dedicada als joves, amb la banda del drac i el DJ Carlos Navarro.

La festa major acabarà el diumenge 18 al migdia, amb un concurs de truites, un concert vermut i una traca final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: