Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’acaba el cicle d’estiu de ballada de sardanes al Tívoli

Després d’omplir el parc del Tívoli cada divendres de juliol i agost, Vilafranca Sardanista va tancar el cicle d’estiu el passat 16 d’agost.

Els organitzadors d’aquest cicle valoren de forma molt positiva la iniciativa que, un any més, ha portat aquesta dansa catalana a Vilafranca.

Les ballades han estat acompanyades per la Cobla Reus Jove, que porten anys acompanyant els balladors vilafranquins. Eduard Sendra, el representant de la cobla, valorava d’aquesta manera la relació.

Un cop acabat aquest cicle, les sardanes no marxen de Vilafranca, sinó tot el contrari. Vilafranca Sardanista té prevista moltes altres trobades per ballar i donar a conèixer aquest ball. La primera cita serà el 23 d’agost, amb la sardana groga davant de Santa Maria.

Antònia Danés i Manel Ros, membres de la junta de Vilafranca Sardanista, repassen els següents dies marcats al calendari.

Després d’aquesta recta final de l’estiu, el Tívoli tornarà a acollir el cicle d’hivern, aquest cop amb una ballada al mes. D’aquesta manera, els vilafranquins podran seguir gaudint de la sardana pels seus carrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: