Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reunió entre els alcaldes de Sant Martí, Torrelles i Pontons per tractar temes que els afecten

Reunió entre els alcaldes de Sant Martí, Torrelles i Pontons per tractar temes que els afecten

Tot i ser de partits polítics diferents, demostren una bona entesa i un desig de col·laboració en favor de les millores per als habitants de les tres poblacions.

Aquest mes d’agost hi ha hagut una trobada entre l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés, l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, i l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, per tractar temes que els afecten conjuntament, com a municipis veïns. La reunió va ser molt profitosa i en els propers mesos s’analitzarà la viabilitat d’implementar els diversos acords, que van des del servei de recollida d’escombraries porta a porta, reforçar i compartir les plantilles de vigilants municipals per fer front a l’incivisme i a la inseguretat ciutadana o traspassar a la Mancomunitat Penedès-Garraf la gestió de la deixalleria municipal que comparteixen els tres municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: