Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae impulsa 10 projectes socials de la Vegueria Penedès amb 200.000€

Des de la Fundació Pinnae s’ha valorat molt positivament la resposta d’aquesta segona convocatòria de les entitats socials del territori, ja que s’ha recollit a un total de 37 projectes duts a terme a la Vegueria Penedès.

La Fundació Pinnae ha fet públic els 10 projectes guanyadors de la II Convocatòria Impuls Social pel Territori. La convocatòria va estar oberta del 30 d’abril fins el passat 21 de maig i els projectes els van poder presentar totes aquelles entitats que treballen amb l’objectiu d’ajudar a les persones i col·lectius més vulnerables i que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf.

Amb l’ajuda i l’assessorament de la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d’accions, s’ha fet l’avaluació final dels projectes seguint uns criteris i requisits establerts a les bases, com per exemple la seva viabilitat tècnica, la capacitat de treballar en xarxa, la viabilitat econòmica i la difusió. En el seu conjunt, la convocatòria té una dotació econòmica de 200.000 euros, doblant l’import de la primera edició.

Les entitats guanyadores d’aquesta convocatòria han estat El Turó – Salut Mental, Nou Set, l’Associació Llambrusca, Catalunya contra el Càncer, la Fundació Amics per la Gent Gran, el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya, Actua, l’Associació de familiars i afectats per malaltia mental del Garraf, la Creu Roja i Fundació Privada Sant Antoni Abat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: