Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà en directe totes les diades castelleres de la Festa Major

Com cada any tot l’equip tècnic i humà de Ràdio Vilafranca i Penedès TV es disposa a encarar uns dies d’intensa activitat per oferir en directe els principals actes de la Festa Major de Vilafranca.

Dins d’aquests actes, com cada any, s’inclouran també totes les diades castelleres dels dies 29, 30 i 31 d’agost i també la diada castellera de la Festa Major dels petits, el dia 1 de setembre.
Aquestes diades es podran veure a Penedès TV tant a través de la TDT, com també per streaming al lloc web, i també es podran escoltar a la sintonia de Ràdio Vilafranca, amb locució del cronista casteller Pep Ribes i el seu equip de col·laboradors.
Les diades es podran veure resumides també en la programació de Penedès TV del mateix dia a la tarda i a la nit, amb una darrera reposició l’endemà.
A banda dels castells també s’oferiran en directe per televisió i per ràdio els actes principals de la festa, començant aquest dimecres a la nit amb la Novena, els Goigs i el pregó de la Festa Major. El dijous s’oferirà la Tronada, l’inici de la cercavila i també l’arribada dels balls a la plaça de la Vila. El divendres l’Ofici de Sant Fèlix, així com el dissabte l’actuació de lluïment dels balls a plaça, amb els versos dels diables, i finalment el diumenge a la tarda la Festa Major dels petits.
Per continuar rememorant la festa viscuda Penedès TV tornarà a reposar tots aquestes directes en la seva programació dels dies 3 al 5 de setembre en horari de 8 del matí a dues del migdia, i una segona reposició en el mateix horari del 6 al 8 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: