Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òscar Navarro explica en el pregó el seu ‘Taller de somnis per fer realitat’

El pallasso vilafranquí, Anskari, ha protagonitzat un dels pregons més curts de la Festa Major.

Un pregó en el qual bàsicament ha volgut transmetre les seves vivències dels darrers 15 anys, portant el taller de somnis a infants de països en conflicte. Fent d’ambaixador de Vilafranca portant arreu també la llum, l’energia i els colors de la Festa Major.

La seva tasca l’ha portat a països d’arreu i també a donar suport als refugiats de diferents conflictes. Uns refugiats pels qui va reclamar també atenció.

L’Anskari l’any passat va ser detingut per Hezbolà durant 10 dies en una cel·la al Líban. Parlant de la pèrdua de llibertat va tenir un record també pels polítics catalans. També va voler oferir l’oportunitat a la gent del públic d’expressar algun sentiment i van pujar a l’escenari una nena, filla d’administrador, el Rafael Jariod de CC ONG i un nen, el Gerard que va dir que el que més li agrada és el sentiment d’unió que provoca la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: