Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Inter Crossfit de Sant Pere Molanta celebra el seu tercer aniversari amb els ‘Inter Games’

Durant dissabte i diumenge van tenir lloc els Inter Games per tal de celebrar el tercer aniversari d’aquest centre de crossfit.

Al llarg d’aquest cap de setmana l’Inter Crossfit de Sant Pere Molanta ha commemorat el seu tercer aniversari amb la celebració un campionat intern de crossfit. Aquest centre permet als usuaris gaudir del crossfit d’una manera única a la zona, ja que, de moment, és l’únic centre de crossfit a l’Alt Penedès, des que obrís les portes el 25 d’agost de 2016.

L’èxit de participació de les edicions anteriors ha permès tirar endavant aquests 3ers ‘Inter Games’. Aquest campionat posa a prova a tots aquells usuaris del centre que vulguin, i ho fa de manera exclusiva, ja que les inscripcions no estan obertes a ningú aliè a l’Inter Crossfit. Segons paraules del cofundador del centre, Xavi Vaz, la competició interna es fa així perquè «és el seu dia» i «tot queda aquí dintre de casa, en família».

Al llarg dels dos dies de competició, van participar 68 persones en parelles, formant un total de 34 equips. Segons Vaz, es tracta d’atletes «preparats per qualsevol esdeveniment», que han superat proves de molta exigència, nedant, remant, aixecant pes i arribant a fer exercicis d’habilitat com «caminar amb les mans».

Quant als guanyadors, en la categoria SC, va guanyar la parella formada per Sonia Ortega i Sandra Vicente, amb Oscar Salcedo i Manel en segona posició i Raimon Boquera i Adrian Romero tercers. En la categoria RX, la més experta, victòria de Modest Guerola i Dani Jiménez, amb Jesús Fincias i Didac Álvarez segons i Juan Mohedano i Alicia Viña en tercera posició.

També cal fer menció a la categoria NOVEL, la més principiant, on va imposar-se la parella formada per Brenda i Maria. Les germanes Tania i Natalia van ser segones, i la parella de la Sandra i el Víctor, van ser tercers.

Diumenge al matí, un cop disputada la fase final del campionat, amb les semi-finals i la final, es va oferir una paella popular que va congregar a un centenar de persones, comptant participants, acompanyants i organitzadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: