Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’art Arsenal col·labora amb la Festa Major amb la creació del Forcullerot

Els materials utilitzats per a fer el Forcullerot del Penedès han estat el coure, el llautó i un cep natural.

La secció de joieria artística de l’Escola d’Art Arsenal ha participat en l’elaboració del programa de la Festa Major amb una peça que simula una forquilla i una cullera inspirada en els Capgrossos. Els dissenyadors del programa de la Festa Major van contactar amb l’escola per encarregar-los un receptari dels Capgrossos i entre alumnes i professors van decidir fer uns coberts, tal i com explica l’alumne Jordi Masó.

Els materials utilitzats per a fer el Forcullerot del Penedès han estat el coure, el llautó i un cep natural.

En el programa de la Festa Major es poden observar les diferents fases del procés de creació, des dels primers contactes i amidaments dels capgrossos, els primers esbossos, la projecció de peces en 3D i l’elaboració en el taller fins a obtenir la peça final. L’equip d’alumnes i professors de l’Escola Arsenal ha mostrat la seva satisfacció amb l’obra final i consideren que ha estat un projecte molt productiu i enriquidor. La peça està exposada a l’aparador de La Caixa del carrer Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: