Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les fortes pluges van causar diversos incidents a la comarca durant la tarda de dimarts

Aquest episodi de gota freda a l’Alt Penedès s’ha traduït en pluges molt intenses i molt localitzades, originant diversos incidents a la zona.

Aquest dimarts a la tarda es va fer notar aquest temporal de gota freda que ha afectat tota la Península Ibèrica durant l’inici de setmana, un temporal caracteritzat per pluges d’alta intensitat que van causar filtracions i acumulacions d’aigua en immobles i a la via pública.

A l’Alt Penedès, el 112 va registrar 14 trucades, ja que també vam patir les conseqüències d’aquestes intenses pluges, encara que, afortunadament, no es va reportar cap incident greu, a banda d’alguna inundació. Un exemple és la que va tenir lloc als carrers Cabernet i Merlot, del polígon industrial Clot de Moja, concretament al pas soterrani de la N-340. Precisament al nucli veí de Sant Pere Molanta, a Olèrdola, els pluviòmetres van arribar a registrar 45 l/m².

També cal fer menció a La Granada, municipi on van caure prop de
31 l/m². Destacables també els 40 l/m² registrats per l’estació automàtica de Canyelles, en només 30 minuts.

D’altra banda, a nuclis com el de Daltmar, a Olèrdola, la tempesta va provocar diverses incidències en el subministrament elèctric, arribant a reportar fins a 5 talls de llum entre les 14h i les 15h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: