Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les dades d’atur a l’Alt Penedès mostren un juliol atípic, amb una pujada de 132 persones

Aquest darrer mes de juliol ha sigut atípic en comparació amb el que acostuma a ser. 132 aturats més a la comarca i 65 aturats més a Vilafranca. També s’incrementa el nombre d’aturats a Catalunya.

A Vilafranca l’atur s’ha incrementat en 65 persones respecte el mes de juny, amb un total d’aturats al mes de juliol de 2.104. A Sant Sadurní l’atur creix en 29 persones arribant als 514 aturats, als Monjos la llista es redueix en una persona amb un total de 412 aturats i a Gelida hi ha 5 aturats més respecte el juny, amb 380 aturats.

Les dades del juliol a nivell comarcal no són molt positives, perquè l’atur ha crescut en 132 persones respecte el mes passat. A més, si es comparen les dades de forma interanual cal destacar que en un any, de juliol a juliol, a la comarca l’atur ha crescut en 51 persones, mentre que a Vilafranca hi ha 55 aturats menys.

En relació al conjunt de Catalunya el mes passat les llistes d’aturats van augmentar en 1.558 persones. L’atur registrat a Catalunya es de 358.830 persones, un 0,43% més que el mes anterior, tot i que suposa una baixada de 10.294 persones aturades respecte les de fa un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: