Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVV de Sant Julià engega un concurs per pintar la paret del seu local

L’objectiu és decorar l’espai de paret de 32 metres de llarg per 2,5 d’alçada de la Plaça de la Sardana.

Des de l’associació de veïns i veïnes busquen gent decidida que presenti projectes artístics de temàtica reivindicativa, social, relacionada amb el barri i la vila. Aquest mateix espai ja havia estat pintat als noranta amb una il·lustració de temàtica marina, però s’estava deteriorant. Estava previst pintar-la de nou al setembre del 2018 però, tal com explica el president de l’associació Lluís Montané, l’Ajuntament la va pintar de blanc.

Es poden presentar fins a tres projectes per autor, amb una sola o amb diferents temàtiques. Cada projecte s’ha de presentar en DIN A3, dins d’un enquadrament proporcional a les mides de la paret, dibuixat i acolorit, muntat sobre un suport rígid, com ara la fusta o el cartró-pluma. La part posterior de cada projecte ha d’estar identificada amb un pseudònim i un telèfon de contacte. En un sobre apart i tancat, marcat amb el mateix pseudònim, hi haurà un full a l’interior amb les dades personals de l’autor o autora indicant també el barri en què viu i si es membre d’una entitat de la vila. Les obres, que es poden entregar fins al 15 de setembre, seran exposades fins al 14 d’octubre a la Sala d’Exposicions Jaume Palau de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià els divendres i dissabtes. Aquell mateix dia es farà públic el veredicte del jurat. Al guanyador li correspondrà un premi en metàl·lic de 300 euros i també disposarà de material per desenvolupar el seu projecte a la façana.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: