Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur del mes de juliol és un toc d’alerta del possible alentiment de l’economia al Penedès

Les dades d’atur a l’Alt Penedès mostraven un juliol atípic, amb una pujada de 132 persones.

A Vilafranca l’atur es va incrementar en 65 persones respecte el mes de juny, amb un total d’aturats al mes de juliol de 2.104.
El secretari general de la Federació d’Empresaris del Penedès i Garraf, Isidre Also, ha valorat aquestes dades i ha assenyalat alguns aspectes que podrien estar indicant i que podrien generar una certa precupació.
Also apunta un parell de dades que poden contrastar. D’una banda per primera vegada en deu anys s’ha baixat del 10% en la taxa d’atur registral, però en canvi es registra un lleuger increment d’aturats. El secretari general de la Federació d’Empresaris del Penedès i Garraf creu que la causa és que hi ha nous residents a la comarca i que no es generen els llocs de treball suficients per compensa la xifra de gent que ve de fora.
D’altra banda Isidre Also alerta també d’una certa desacceleració dels principals motors de la indústria a l’Alt Penedès, és a dir de la indústria agroalimentària i de la dels components de l’automoció.

Així Also apunta que caldrà estar atents a quina pot ser l’evolució de la contractació laboral en el sector industrial a partir del setembre.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: