Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Rovira Roja celebra la seva festa major aquest cap de setmana

La Rovira Roja celebra la seva festa major aquest cap de setmana

El barri de Sant Martí Sarroca comença la festa aquesta nit amb un sopar a la fresca i nit de concert i dj.

Però avui no serà l’únic dia amb concerts: el dissabte i el diumenge al vespre hi haurà música en directe per ballar. A més, també se sortejaran unes paneres. El cap de setmana es completarà amb diverses activitats com l’exposició de motos antigues de dissabte i concursos de dòmino i de dibuix, diumenge al matí.

La Festa Major 2019 de La Rovira Roja acabarà dilluns, amb una jornada enfocada principalment a la canalla. Al matí hi haurà inflables d’aigua i festa de l’escuma i, a la tarda, un espectacle d’animació infantil. La Festa Major es clourà a la nit, amb ball de comiat amb el grup Slogan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: