Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PVP demana aturar el pla director urbanístic de Sant Marçal – Can Vies

L’entitat ha mostrat la seva perplexitat davant el recent anunci de la Generalitat sobre la creació d’un nou polígon entre els municipis de l’Arboç, Castellví de la Marca i Castellet i la Gornal.

La Plataforma Pro Vegueria Penedès torna insistir en la necessitat de disposar del Pla Territorial Parcial del Penedès per evitar la construcció d’infraestructures i polígons que trossegin el territori sense una planificació prèvia consensuada amb els agents del Penedès. Per això demanen que s’aturi el Pla Director Urbanístic de Sant Marçal – Can Vies i, de fet, que es paralitzi «qualsevol intent de modificació dels plans vigents fins l’aprovació del Pla territorial Parcial del Penedès».

El president de la Plataforma, Fèlix Simón, explica que el Pla Territorial Parcial del Penedès és una eina llargament esperada i necessària per planificar amb lògica el desenvolupament urbanístic del territori penedesenc.

Des de la Plataforma també han mostrat la seva sorpresa pel fet que els representants del Departament de Territori i Sostenibilitat van participar recentment al Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme i no van mencionar que es projectava aquest polígon.

Des de la Plataforma recorden que el proper 4 de setembre hi ha prevista una audiència pública a Castellví de la Marca que comptarà amb la presència del subdirector general d’Acció Territorial i de l’Hàbitat Urbà de la Generalitat. En aquesta sessió està previst que s’hi exposi el projecte i s’obri un espai de participació entre el veïnat.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: