Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major de Vilafranca es podrà seguir en directe a les televisions locals

Des d’aquest dijous i fins diumenge Penedès TV oferirà els principals actes tradicionals de la Festa Major, començant per la Tronada i cercaviles, però també l’ofici i castells.

Declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la conservació del seu folklore i riquesa cultural, la festa es ñpodrà veure a les televisions gràcies a un gran dispositiu humà i tècnic de Penedès TV i La Xarxa Audiovisual Local. També es podran seguir per ‘streaming’ a laxarxa.cat.
Els esdeveniments que s’emetran a tot Catalunya són, del dia 29 l’encesa de la Tronada, la cercavila pels carrers de Vilafranca i l’actuació a plaça dels balls, la Banda, els Falcons i les colles castelleres.
El dia 30 d’agost s’emetrà l’Ofici Solemne i la diada castellera de Sant Fèlix. El dissabte, 31 d’agost es podrà veure l’actuació de lluïment dels balls, Falcons i també la diada castellera de Sant Ramon.
Finalment diumenge s’emetrà la Diada Castellera Infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: