Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major de Guardiola de Font-Rubí engega motors aquest cap de setmana

Un any més, comença la festa major de Guardiola de Font-Rubí amb un cap de setmana de festes nocturnes pensades pels joves.

El grup gran que enguany actuarà a la pista poliesportiva és Roba Estesa, que aquest divendres a la nit compartirà escenari amb els PD De.Cactus.

El dissabte, a partir de les 11 de la nit, els diables de Font-Rubí faran la seva 4ta nit de foc, que acabarà davant de l’ajuntament amb un castell de focs. Seguidament, Guardiola viurà la seva empalmada, que estarà amenitzada amb el concert de Hey! Pachucos i el DJ Hurtu. La nit acabarà amb les tradicionals matinades pels carrers del poble.

Amb aquesta intensa arrencada, la festa major seguirà al llarg de la setmana vinent. Hi ha programats diversos actes com campionats, caminades, obres de teatre i actuacions musicals, que s’allargaran fins el diumenge 18 d’agost. I pel que fa el folklore popular, cal reservar-se el dimecres 14 i el dijous 15 per poder veure els balls del seguici festiu passejant-se per Guardiola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: