Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La consellera Teresa Jordà rebrà els representants dels viticultors

La consellera Teresa Jordà rebrà els representants dels viticultors

També anuncia que convocarà una cimera per tractar l’actual situació del cava.

El director general de l’INCAVI, Salvador Puig, va rebre divendres representants d’Unió de Pagesos, JARC i l’Associació de Viticultors del Penedès a la seu de l’INCAVI després de la concentració i assemblea que van fer a Vilafranca.
Puig va reafirmar el suport de l’INCAVI i del Departament d’Agricultura a les reivindicacions dels viticultors i va anunciar que la consellera, Teresa Jordà, els rebrà aquest dijous a Vilafranca i que convocarà una cimera amb les grans empreses del cava, les patronals, el Consell Regulador del Cava i les organitzacions de viticultors per tractar de la situació del sector del cava.
A la reunió, Salvador Puig, va fer palès que l’INCAVI s’ha reunit amb aquestes organitzacions anteriorment i en diverses ocasions de forma bilateral i conjunta per seguir l’evolució del sector i les perspectives de futur del cava i en concret d’aquesta campanya.
En la reunió també va recordar el suport de l’INCAVI en el Pla Estratègic de la DO Cava, per desplegar-lo amb la màxima celeritat amb l’objectiu de què el cava tingui una major valorització. Igualment, va reiterar que s’està al costat del Consell Regulador pel màxim control de les seves normes i sistemes de control.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: