Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca a prop del castell de 7

Diumenge a la tarda va fer a la Festa Major de Gelida els primers intents desmuntats de 3 de 7 de l’any, castell que portaran per la Festa Major de Vilafranca

Ahir diumenge a la tarda, la Colla Jove va actuar a la Festa Major de Gelida, convidats pels Vailets, la colla local. A la plaça de la Vila, les dues colles van començar la diada amb pilars de 4 de salutació.

La Jove va començar amb una torre de 6 pesada que es va descarregar amb suficiència, per encarar en segona ronda el seu plat fort: el castell de 7. El castell escollir va ser el 3 de 7, que va pujar molt bé en un primer intent però que, al tancar-se una mica per dalt, el cap de colla va decidir baixar-lo i repetir amb més mostres de seguretat. El segon intent, el que es mostra a la fotografia, va anar un xic més nerviós i va presentar, novament, dubtes a l’encaix de quarts i dosos. Sens dubte que amb més confiança en aquests dos pisos es podrà assolir el castell. Finalment, en quarta ronda va descarregar un 4 de 6 i va tancar la diada amb un nou pilar de 4 i encara un darrer pilar de 4 de dol.

Els Vailets de Gelida van fer una bona actuació amb el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 6, el 3 de 6 amb agulla i el pilar de 4 aixecat per sota final.   (Foto:  Núria Rodríguez)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: