Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Biblioteca presenta el 9è punt de llibre de la col·lecció del seu aniversari

La Biblioteca presenta el 9è punt de llibre de la col·lecció del seu aniversari

Del punt de llibre se n’han editat 1.000 exemplars que seran repartits de forma gratuïta a la mateixa biblioteca, a partir d’avui dilluns 19 d’agost.

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages celebra el seu 85è aniversari amb la presentació del novè lliurament de la col·lecció de punts de llibre, on la il·lustració està relacionada amb Vilafranca i el Penedès.

Enguany, l’artista Maria Montserrat Plans Ferrer ha realitzat una aquarel·la inspirada en el llibre de Xavier Fàbregas ‘Arbres de Vilafranca’, que forma part de la Col·lecció Local de la biblioteca. La il·lustració representa la flor de magnòlia grandiflora, un arbre de fulles persistents i flors perfumades que podem contemplar al carrer de la Parellada, a la Rambla de Nostra Senyora, a la plaça del Carme i a la ciutat jardí de Sant Julià, entre d’altres espais de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: