Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 28ena Mostra d’Espectacles al Carrer ha portat circ i equilibrisme

Aquest dijous a la nit, primer dia de Festa Major, després del llançament del castell de focs, s’ha celebrat al centre de Vilafranca la 28ena edició de la Mostra d’Espectacles al Carrer.

Els seus principals pilars són la programació d’espectacles d’arts escèniques que tenen lloc a diverses places i carrers del centre de la vila amb l’objectiu d’acostar la cultura a tots els públics. Generalment també es programa algun espectacle itinerant.

En aquesta ocasió l’espectacle itinerant anava a càrrec de la companyia La Baldufa amb el Zeepelin, endinsant als espectadors-vianants en un somni porotagonitzat per Monsieur Bocamoll, Marcello, l’inventor mecànic i Ursus, el valent pilot acròbata.

Des de l’equip de coordinadors de la MEC han volgut planejar renovació per continuar amb el bon nivell de cada any.

Enguany, entre d’altres, es podia veure a davant del Palau Baltà l’espectacle Ye Orbayu de la companyia Vaques, on un parell d’homes madurs i contundents al costat d’un músic polivalent creen una peça desequilibrada. Un duo de clowns desfasats tractant de seduir.
I també es podia veure a la plaça Lluís Via l’espectacle The Vals Paper de la companyia Moi Jordana, en el que el prestigiós acordionista Moijail Jordanov vol oferir el seu millor concert, oferint un espectacle de teatre gestual, música en directe, participació i malabars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: