Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Catalunya de la Vegueria Penedès dona suport als pagesos

La secció penedesenca vol impulsar una moció als ajuntaments i consells comarcals de la vegueria per donar suport a la pagesia del territori que reclama uns preus justos del raïm.

Per Junts per Catalunya del Penedès el pagès és un actor imprescindible per conservar el paisatge i la identitat penedesenca.
La funció del pagès és estructural, des de la seva feina al camp, les seves tradicions, la seva funció ordenadora i conservadora del paisatge, i la seva funció en el desenvolupament del Enoturisme, un sector turístic estratègic pel Penedès.
A la moció, Junts per Catalunya, demana la constitució d’una taula de treball amb les conselleries d’Agricultura, d’Empresa, el sector empresarial del Cava i els sindicats pagesos i els representants del territori per tal d’ afrontar els reptes de present i de futur del sector i del Penedès.
Des de Junts de Catalunya del Penedès es mostren disposats a consensuar la moció amb la resta de formacions polítiques del territori per tal de fer un front comú del Penedès respecte a aquesta problemàtica.
És per tot això que proposaran a totes les seves seccions locals de la Vegueria que impulsin aquesta moció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: