Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa instal·larà un carregador per a cotxes elèctrics a l’estació Petromiralles de Vilafranca

L’estació de Petromiralles està situada a la sortida de Vilafranca per la carretera de la Múnia, just a la cantonada del carrer de la Ràpita amb el carrer de la Múnia.

L’estació tindrà un carregador universal, utilitzable per a tots els cotxes elèctrics. El carregador és un dels 12 que Endesa instal·larà en diferents punts de Catalunya en el marc del seu Pla de Desenvolupament d’Infraestructures. Aquest pla té per objectiu aconseguir 8.500 punts de recàrrega en llocs d’accés públic en els propers cinc anys.

Els carregadors es podran reservar des del mòbil i estaran alimentats amb energia verda. A través d’aquesta col·laboració entre Endesa i Petromiralles, les empreses volen fer un «pas important» per respondre a les «noves solucions energètiques per a la mobilitat».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: