Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen el 4 de 8 a la Festa Major de Castelldefels

Des de fa uns quants anys els Xicots tenen en el seu calendari habitual la Diada de Festa Major de Castelldefels, que sempre es dur a terme el dia 15 d’agost a la tarda.

Aquest dijous, i després de només un assaig, ja que la colla havia fet unes petites vacances de 10 dies, els Xicots es van presentar a Castelldefels amb les ganes de seguir rodant el 4 de 8.
El van atacar d’entrada, i en primera ronda descarregaven el sisè carro gros de la temporada, amb bones sensacions, un castell que tenen apamat i que poden portar ja a la majoria d’actuacions.
En segona ronda feien un tranquil 5 de 7, i per finalitzar les rondes regulars, un 3 de 7, integrat per el tronc del de 8 pisos, excepte el pis de segons. Van acabar la diada amb un pilar de 5 també descarregat.
Els Castellers de Castelldefels van fer una gran actuació, amb el 5 de 7, el 7 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla, i el pilar de 5 aixecat per sota, tot descarregat de forma brillant. En acabar la Diada les dos colles van aprofitar per donar-se un cop de mà i fer unes proves de pinya. Els grocs de Castelldefels van fer el 4 de 8 fins a quints, i els vermells de Vilafranca van fer el 3 de 8 fins a dosos. Aquest castell podria entrar en els plans dels Xicots aquest proper diumenge, quan tenen un doblet d’actuacions, el matí a l’Arboç, i a la tarda a Castellbisbal. Demà, dissabte els Xicots també tenen una activitat social i castellera, ja que es desplaçaran a “illa fantasia” on gaudiran d’un dia d’aigua i colla, i on també hi faran una petita exhibició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: