Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots completen el primer 3 de 8 de la temporada, i fan dues vegades més el 4 de 8

Aquest cap de setmana ha estat intens per la colla de Cal Noi-Noi, amb doblet d’actuacions, entrega de camises amb la col·laboració de la cooperativa “Actua”, i celebració de l’aniversari del local.

El doblet d’actuacions començava el dissabte a la tarda a Vilafranca, en una ubicació en que la colla no havia actuat mai, a la Plaça de Sant Joan. Els Xicots van obrir plaça amb el setè carro gros del curs, descarregat amb una alta dosis de tranquil·litat i seguretat, estructura en la que s’hi va estrenar un segon. En segona ronda van encarar el gran repte de la diada, el 3 de 8, que van alçar a la primera, i van completar amb solvència. No va semblar el primer de la temporada. En aquesta estructura hi van haver forces estrenes, per tot el pom de dalt dosos, aixecador i anxaneta era el primer 3 de 8 que completaven, i també hi ha haver estrenes al pis de quarts. La alegria a la pinya dels Xicots va ser immensa a la descarregada.
En tercera ronda van alçar el 7 de 7, completat correctament, i van finalitzar amb quatre pilars de 4 alçats simultàniament.
Els Xicots hi van actuar acompanyats dels seus fillols Bous de la Bisbal, i dels Castellers d’Andorra. Pels del principat era la primera ocasió en que podien alçar castells a Vilafranca. Les dues colles hi van fer una completa actuació de castells de sis i mig, i els Bous van deixar en intent desmuntat el seu atac al 4 de 7.
L’endemà diumenge a la tarda els Xicots van actuar a Sitges, per la Festa Major de Sant Bartomeu, al costat de la colla local i els Minyons de Terrassa. Hi van tornar a descarregar el 4 de 8, aquest cop en segona ronda, i van completar la diada amb el 5 de 7, i el 4 de 7 amb l’agulla.
Els Minyons de Terrassa hi van plantar com a castell més destacat el 3 de 9 amb folre, i la Jove de Sitges el 4 de 7 amb l’agulla.
Aquest dimarts es durà a terme el darrer assaig abans de la més típica, a partir de les nou de la nit, assaig que servirà per definir els castells que completaran la diada del 29 i la del 31.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: