Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen portar la Td9fm, el 3d10fm, el 4d9fa i el pd8fm a Vilanova

Aquest dissabte, els Castellers de Vilafranca afronten una de les diades importants del seu calendari, la Diada de les Neus a Vilanova.

L’any passat hi van descarregar el 3d10fm i aquest any que el cap de colla Toni Bach qualifica de «diferent», negant que sigui complicat, treballen per tornar a estar al capdavant. Per això, afronten la Diada de les Neus amb un programa ambiciós. Segons Bach, els agradaria portar la Td9fm, el 3d10fm, el 4d9fa i el pd8fm amb nova alineació. Ho acabaran de decidir divendres en funció de les proves que facin als assaigs i per això Toni Bach fa una crida a la participació.

Arnau Cobo reconeix que enguany arriben a Vilanova amb una única Td9fm descarregada, per primera vegada, i quant al 3d10fm afirma que hi ha bones sensacions en les proves realitzades i posa com a exemple la prova fins a sisens de la Diada de Cal Figarot.

Quan acabi l’assaig d’aquest divendres, la colla convida als participants a un ressopó a base de fideuà.

I dissabte, tornant de Vilanova, se celebra el tradicional Sopar del peu, obert a tota la colla, que també comptarà amb un ball de gralles i dj. D’aquesta manera, els Verds volen celebrar el final del primer tram de la temporada perquè per quart any consecutiu, faran una parada de 8 dies, després de la Diada de les Neus.

Aquesta parada i la que faran després de la Festa Major de Vilafranca comportaran assaigs especials, perquè a la tornada afronten La Bisbal i Santa Tecla. Toni Bach convoca tothom, inclosos excastellers i membres de colles amigues, a aquests assaigs que seran vitals.

Aquest dissabte podreu seguir la Diada de les Neus per Ràdio Vilafranca, a partir de les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: