Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra troben sa i estalvi un senyor desorientat a Sant Sadurní d’Anoia

Els agents tenien la informació que l’home, de 90 anys, sortia a caminar cada dia en un radi d’entre sis i vuit quilòmetres, cosa que dificultava la recerca.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia van localitzar, sa i estalvi, ahir dimecres 28 d’agost, un home que s’havia desorientat i perdut al municipi.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les dues del migdia, quan els agents van rebre l’avís que un home, nascut l’any 1929, no havia tornat a casa després de sortir a passejar amb el seu gos pel municipi de Sant Sadurní d’Anoia. Immediatament es va iniciar un dispositiu de recerca de la persona per la zona, on també es va mobilitzar la Unitat de Mitjans Aeris, amb l’objectiu de localitzar l’home.

Els agents tenien la informació que l’home, de 90 anys, sortia a caminar cada dia en un radi d’entre sis i vuit quilòmetres, cosa que dificultava la recerca.

Finalment, l’helicòpter des de l’aire va localitzar l’home amb el seu gos enmig d’unes vinyes, a uns tres quilòmetres aproximadament del centre de la població. La ubicació on es trobava dificultava que les dotacions terrestres el poguessin localitzar ràpidament i la presència de l’helicòpter va ser fonamental per trobar l’home sa i estalvi.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: