Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els metges del CAP recorden la importància de protegir-se de la calor

Aquest estiu està sent especialment calorós i cal prendre precaucions per evitar la deshidratació o els cops de calor.

Les persones grans, malaltes o que estan molt exposades al sol són especialment vulnerables. Si heu d’estar exposats al sol, és important protegir la pell amb crema solar protectora, utilitzar roba lleugera, de colors clars i que no sigui ajustada, portar aigua i beure’n sovint i mullar-vos una mica la cara i, fins i tot, la roba.

Pel que fa als espais, tant la casa com l’espai de treball, és important refredar-los i exposar-los al mínim al sol, abaixant persianes durant el dia.

Si trobeu alguna persona amb els efectes de la deshidratació, aviseu urgentment els serveis mèdics o el 112, traslladeu-lo a un indret més fresc i doneu-li aigua, mulleu-la i venteu-la, fins que arribin els professionals de la salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: