Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons van entrar a plaça sostenint una pancarta en suport als pagesos del Penedès

El conflicte pels baixos preus que les grans empreses del secor del cava pagaran aquesta verema pel raïm ha estat present avui a la Festa Major.

Els Falcons han fet l’entrada a plaça amb un pilar de quatre, l’enxaneta del qual sostenia una pancarta reclamant uns preus dignes pel raïm. Desprès també han fet el mateix els Castellers de Vilafranca.
Els Falcons també han plantat a plaça una escala de 9, que estrenava música, obra del Daniel Carbonell. Desprès han fet dues Torretes simultànies i finalment han acabat l’actuació amb la Piramide drets que també estrebava música, obra del Lluís Giménez

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: