Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons estrenen música per les seves construccions arran del concurs del 60è aniversari

Els Falcons de Vilafranca fan enguany 60 anys d’història i han organitzat un concurs de composició per tenir noves peces musicals per fer les seves construccions.

La colla falconera portava actuant des de finals dels anys 70 amb el mateix repertori, amb una música que no era pròpia, a excepció de la Marxa dels Falcons, composta per Jaume Vidal i Vidal l’any 1984.

En un acte aquest dilluns a les vuit del vespre davant del palau Baltà, els Falcons han presentat les músiques dels guanyadors del concurs. El jurat, integrat pels músics Àlex Cassanyes i Jordi Mestres, així com també l’exfalconera i pregonera de l’aniversari Foix Cuyàs, van haver de triar entre una vintena de propostes de 9 candidats diferents.

El guanyador de la cançó de la piràmide dreta, Lluís Giménez, va explicar quina intenció tenia en fer la seva composició.

Per altra banda, el guanyador de la cançó per a la pira és Roger Conesa, de Tarragona.

Per últim, la nova música de l’escala serà la composta per Daniel Carbonell. El músic no va poder assistir a l’acte i una altra persona va llegir un text en nom seu, però sí que es va poder escoltar la seva composició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: