Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons comencen el mes d’agost actuant a Les Cabanyes i a La Riba

Els Falcons comencen el mes d’agost actuant a Les Cabanyes i a La Riba

Els Falcons, després d’un bon cap de setmana sobre tot amb l’actuacó a Les Cabanyes, encaren properes cites com la tradicional estada al Euskadi d’aquests propers dies.

Cap de setmana de doblet dels Falcons de Vilafranca, que actuaven divendres a Les Cabanyes i diumenge a La Riba. Va ser a la localitat penedesenca on van oferir les millors figures. I és que després d’un cercavila per anar posant-se a to, en el que es van poder veure 4 pilars de 3, una piràmide drets de 4, una pira 5×5, el castell, la torreta, l’escala de vuit o diversos pilars de 4 aixecats per sota i algun ventall, finalment tot el seguici

arribava a la Plaça del Centre Cultural i Lúdic, on els balls, i també els Falcons, van oferir la seva actuació central. Allà van pujar un punt el nivell de les figures, i van sortir de plaça amb la pira 6×5, l’escala de 9, el castell amb agulla i un esplèndid pilar de 5 que van deixar net.

Diumenge la colla vilafranquina es desplaçava a La Riba, petita localitat situada a la comarca de l’Alt Camp a tocar amb la Conca de Barberà. Allà els Falcons van completar un pilar de 4 d’entrada a plaça, una escala de 8, la pira 5×5, la torreta, la piràmide drets de 4, el castell, dos ventalls, la piràmide de 4 acotats i un pilar de 5 aixecat per sota.

La propera actuació dels Falcons serà a terres basques, amb la tradicional estada a Euskadi amb la que actuaran a Ondarroa, Sant Sebastià i Gernika. Abans però, la colla té una altra cita en relació amb els actes del 60è aniversari, i és que per a aquest dissabte hi ha programat, a les 11 de la nit a la Plaça de la Vila, el ball de gralles, amb les colles Vinardells i Quatrevents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: