Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Diables han ressucitat l’’Ego vilafranquí’

L’actuació ha començat amb l’entrada a plaça d’un taüt per fer una cerimònia de comiat a l’’ego’ vilafranquí’, recordant que els Castellers van perdre el concurs de Tarragona.

Desprès han dedicat un vers de ‘benvinguda’ als nous regidors del consistori, moment en el qual Eladio Garcia ha mostrat una bandera espanyola. La plaça s’ha posat a cridar ‘independència’.
El mateix Eladio ha rebut, poc desprès, un vers personal. Els diables li han volgut explicar què és Festa Major de Vilafranca.
Tampoc s’ha escapat enguany del versot personal l’alcalde, Pere Regull, criticat per haver tornat a pactar amb el PSC. I la Mònica Hill i el Francisco Romero, també han rebut. Una altra crítica al govern ha estat pel tema del carrer del Comerç.
Tampoc ha faltat un versot sobre el judici del procés en el que un guàrdia civil ha patit els efectes del Fairy.
També un per la problemàtica del preu del raïm. I la problemàtica del carrer de la Palma en la processó del 30 d’agost.
Els Diables han tingut també un record pel malaurat Rafa Cabezas.

Tampoc han pogut esquivar els versos els 5 administradors que han baixat a l’empostissat i s’han hagut de presentar com si fos un primer dia d’escola.
En el moment de parlar de la Sara Galí han muntat un simulacre de Tronada per que els altres administradors la poguessin encendre.
Com cada any també han estat repassats l’autor de l’estampa, el Marc Sadurní, la Dissenyadora i el pregoner, Òscar Navarro.
Els versos han acabat com han començat, amb el taüt damunt de l’empostissat. Per ressuscitar l’’ego vilafraquí’.
A ritme de ‘I will survive’ de Glòria Gaynor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: