Divendres, 7 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen descarregar el 3 de 10 a l’Arboç

Queda una setmana per Sant Fèlix i els Castellers de Vilafranca volen portar castells de gamma extra a les dues diades d’aquest cap de setmana.

Els Verds tenen cita dissabte a la tarda al Catllar a Tarragona i diumenge al migdia a l’Arboç.
El cap de colla, Toni Bach, i el president de la colla, Joan Badell, han explicat quines són les previsions per aquestes diades i també com es presenten els dies de Festa Major a Vilafranca, tant des del punt de vista casteller com social.
Toni Bach recorda que els últims tres anys han arribat a Sant Fèlix amb el 3 de 10 descarregat. Enguany a Vilanova el podien haver descarregat, però va caure a la sortida de la canalla. Bach apunta que el tenen per descarregar i que el portaran a l’Arboç.

Bach reconeix que els costa arrossegar gent al Catllar, però allà també hi volen fer algun gamma extra, i pensa en rodar el 3 de 9 amb l’agulla.
També té molt clar 3 dels 4 castelles que portaran a Sant Fèlix, que són 3 de 10, 3 de 9 amb l’agulla i pilar de 8 amb folre i manilles.

El quart castell serà alguna de les construccions netes que estan assajant. Per tot plegat demanen la màxima implicació a afeccionats i castellers en les actuacions del cap de setmana i els darrers assajos. Joan Badell assegura que l’assaig especial del dimarts 27 d’agost serà el més important de la temporada.

A banda Badell ha explicat algunes de les activitats socials que faran al voltant de la Festa Major.
Aquest dijous a les set de la tarda a Cal Figarot hi ha una taula rodona per parlar de la dona al món casteller, amb la participació de 4 dones de les colles que vindran per Sant Fèlix i moderada per la periodista Anna Vallhonesta. Aquest divendres es fa l’entrega de camises als nous castellers i desprès de l’assaig hi haurà sopar per a tothom. El dia 28 d’agost a la tarda es fa el bateig casteller i berenar de veterans. D’altra banda durant els dies de Festa Major s’ampliarà l’horari de la botiga de Cal Figarot i als jardins del local social el restaurant hi ubicarà un espai de foodmarket oferint menjar i beure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: