Dijous, 20 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han carregat el 3 de 10 a l’Arboç

Els Verds es proposen descarregar-lo en primera ronda per Sant Fèlix.

Aquest ha estat un intens cap de setmana pels Castellers de Vilafranca amb dues cites de nivell en les que s’han trobat amb una colla Vella de Valls molt ambiciosa i segura.
Dissabte a la tarda, al Catllar, els Verds van plantejar la diada amb precaució i ganes de treure’s l’espina del 3 de 8 amb l’agulla, però no el van poder descarregar per autèntica mala sort. Era la tercera ronda i els vilafranquins tenien ganes de descarregar aquest castell per refermar l’objectiu de pujar-lo un pis més el dia 30. El castell va pujar bé i es va carregar, però a la baixada un dels botons de la camisa de l’enxaneta va quedar enganxat als cabells de l’aixecadora, van intentar desenganxar-se però el pilar va acabar caient. Abans havien descarregat a la primera ronda el millor 3 de 9 de la temporada i també un 4 de 9 lluitat i van acabar la diada amb el pilar de sis.
La Colla Vella, que està en un moment pletòric, va descarregar en primera ronda el 4 de 9 amb l’agulla, a la segona ronda una espectacular Torre de 8 sense folre, per completar les tres rondes amb el 3 de 9. La Vella va continuar petjant l’accelerador i va descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles.
Al Catllar també hi havia una altra de les colles que vindran enguany a sant Fèlix. La Jove de Tarragona que va començar forta, plantant a primera ronda el 5 de 9 amb folre, construcció que van haver de lluitar per carregar, però que va caure just alçada la segona aleta.
Desprès de la caiguda la Jove va rebaixar objectius, però van descarregar els 3 i 4 de 9, acabant la diada amb el pilar de 7 amb folre.
L’endemà, diumenge, les tres colles es tornaven a veure les cares a la diada de l’Arboç. On els Castellers de Vilafranca havien situat el principal objectiu del cap de setmana, El 3 de 10.
Els Verds van començar la diada amb un gamma extra marca de la casa, la Torre de 9 amb folre i manilles, que descarregaven per quarta ocasió aquesta temporada. A la segona ronda venia el 3 de 10, que va pujar tremolós, es va haver de lluitar de valent per aconseguir carregar-lo, i va caure desprès de ser carregat. Refent-se de la caiguda van completar el 4 de 9 amb folre la tercera ronda i van concloure amb el pilar de 7 amb folre.
La Colla Vella va continuar marcant territori i va tornar a repetir la mateixa magnífica diada del Catllar, amb el 4 amb l’agulla, la Torre neta i el 3 de 9 amb folre, acabant en aquesta ocasió amb el pilar de set. I a Jove de Tarragona, desprès de la caiguda del dissabte, va portar a l’Arboç el 3 de 9, el 4 de 9 i, en tercera ronda, el 4 de 8 amb l’agulla, per acabar també amb el pilar de 7 amb folre.
Desprès de l’intens cap de setmana el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, ha valorat avui les dues diades, pensant en Sant Fèlix, i s’ha mostrat convençut que tenen els castells a l’abast.
Caldrà, però, acabar de quadrar estructures, per això fa una crida a l’assaig d’aquest dimarts.
Els Verds obriran plaça de 3 de 10 i desprès pensen en el 4 de 9 net, el 3 de 9 amb l’agulla i el Pilar de 8.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Bona música
Programa musical
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Veu pròpia
Les parelles lingüistiques
22:45
Vox populi
Mitjans de comunicació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: