Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca debuta avui en la Copa Catalunya davant del Cornellà

El partit, corresponent a la primera fase de la Copa Catalunya, és el debut oficial del Vilafranca 2019/20. Es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca a partir de les 19:30h.

Aquesta tarda a partir de les 19:30h es posa en marxa el FC Vilafranca 2019/20 amb el primer partit oficial de la temporada en què s’enfrontaran al Cornellà al Municipal de Vilafranca.

Un partit corresponent a la primera fase de la Copa Catalunya que suposa el debut oficial dels d’Ivan Moreno després de disputar el Torneig d’Històrics la setmana passada. Un torneig de pretemporada que va servir per anar escalfant motors de cara a una temporada il·lusionant que comença avui mateix.

El Vilafranca s’enfrontarà novament a un rival d’altura com el Cornellà, que actualment milita a Segona B i que la temporada passada va aconseguir una brillant 4a posició que els va permetre disputar el playoff d’ascens a Segona Divisió. Un bon debut per seguir millorant quan queden tres setmanes perquè es doni el tret de sortida al campionat de lliga de Tercera Divisió.

Els vilafranquins inicien la seva aventura a la Copa amb la il·lusió de repetir el bon resultat de la temporada passada, en què van aconseguir disputar una històrica final davant del Sant Andreu.

El partit d’avui contra el Cornellà arrencarà a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’Estadi de la Zona Municipal i estarà dirigit pel col·legiat Xavier Alins Rodriguez. Us recordem també que el podreu seguir en directe a través de Radio Vilafranca, com sempre, amb la narració d’Antoni Carbó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: