Dilluns, 10 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca cau davant del Badalona per 3-1 en les semifinals del Torneig d’Històrics

El Vilafranca va ser clarament superat (3-1) per un Badalona que va perdre amb el Terrassa en la final del 34è Torneig d’Històrics (1-2).

En un partit dominat des del primer minut de joc per part del Badalona, el FC Vilafranca va caure en les semifinals del Torneig d’Històrics amb un resultat de 3-1 en contra.

L’enfrontament va tenir poca història des del moment en què el col·legiat va decretar l’inici. En una tarda amb molta calor, els vilafranquins rebien un gran cop en el primer minut de joc en forma de gol. No va trigar gaire el Badalona en avançar-se en el marcador amb un gol d’Hugo Esteban, el gol més ràpid de tot el campionat.

El Vilafranca no donava senyals de vida sobre el verd, i això es va pagar amb un segon gol en contra. Els badalonins ampliaven la seva renda amb un gol de Chema Moreno en el minut 15. Dos gols en el primer quart d’hora de joc complicaven sèriament les opcions del Vilafranca per arribar a la final.

En el minut 26 es va produïr una aturada per tal que els jugadors s’hidratessin i poguessin fer front a les altes temperatures de dissabte a la tarda. Aquesta aturada però, no va trencar el ritme als badalonins ni va donar vida a un Vilafranca que no trobava el seu lloc sobre la gespa.

Quan arribavem al minut 39 de partit, més males notícies pels penedesencs amb la lesió de Sergi Escofet. Segons ha confirmat el club, aquesta lesió mantindrà a Escofet almenys 4 setmanes fora dels terrenys de joc.

En un partit amb tot en contra, a un minut per arribar al final de la primera meitat va arribar la sentència definitiva pels d’Ivan Moreno. Hugo Esteban tornava a marcar, apuntant-se un doblet posant un 3-0 en el marcador, amb el que s’arribava al final de la primera meitat. Els equips van marxar als vestidors amb sensacions molt oposades: un Badalona dominador amb un resultat gairebé definitiu, i un Vilafranca que no podia desplegar el seu joc i gairebé s’acomiadava d’aquesta edició del Torneig d’Històrics.

En els segons 45 minuts vam ser testimonis d’una millor versió del Vilafranca, més fidel al que ens té acostumats. Aquesta millora en el joc va propiciar el 3-1, obra de Xavi Civil després de fer un barret dins l’àrea rival per desfer-se del defensor i perforant la meta de Morales amb un bon xut creuat.

Tot i aquesta millora en el joc, el Badalona va fer front a les ofensives de Vilafranca fins al final del partit, aconseguint passar a la final del Torneig d’Històrics on va caure davant del Terrassa, en una final disputada diumenge a la tarda.

Per la seva banda, el Vilafranca posava punt i final a la seva participació en aquesta competició deixant una bona imatge, tot tenint en compte que encara estem en pretemporada i queda molt marge de millora. En declaracions post-partit, Ivan Moreno va analitzar el joc del seu equip, assenyalant que cal seguir millorant per no repetir episodis com el dels primers 45 minuts de la semifinal.

Però això no s’atura, ja que aquest dimecres a la tarda, a partir de 2/4 de vuit, el Vilafranca disputarà el primer partit oficial de la temporada rebent la visita del Cornellà, en un partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya. Primera pedra en el camí per intentar, almenys, igualar el resultat de la darrera temporada, en què els vilafranquins van disputar la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: