Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vermut Music Festival tanca la segona edició amb la voluntat de créixer qualitativament

Pel Vermut Festival Music van passar músics com la cap de cartell Blanca Ross, els vilafranquins Cara B, Discommon, Kimberly i clark i l’Otger i Mccoy.

El passat dissabte 24 d’agost tenia lloc al Parc de Sant Julià la segona edició del Vermut Music Festival, un esdeveniment emmarcat dins dels actes previs de Festa Major i que combina vermut, gastronomia, música i tallers infantils, entre altres coses. Un dels aspectes diferenciadors del festival és que part dels beneficis obtinguts va a parar a la fundació de la Festa Major, tal i com explicava un dels organitzadors, Marçal Bové.

Els principals canvis d’enguany eren l’ampliació de l’horari amb una hora més de durada i la intenció de donar al festival un aire més familiar. Bové, hores abans de cloure, expressava el desig de superar els mil visitants i de seguir creixent en qualitat.

Pel Vermut Festival Music van passar músics com la cap de cartell Blanca Ross, els vilafranquins Cara B, Discommon, Kimberly i clark i l’Otger i Mccoy.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: