Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El veïnat de la Garrofa es queixa per les altes velocitats a la carretera que creua el nucli

El veïnat creu que la solució més important passa per instal·lar un radar.

La Garrofa és un petit nucli urbà d’Avinyonet del Penedès que es troba dividit per la carretera comarcal 243. Aquest fet comporta moltes molèsties als seus veïns i veïnes ja que els vehicles no respecten els límits de velocitat establerts i s’ha convertit en un punt molt perillós per a qualsevol persona que necessita creuar la carretera però també per als mateixos cotxes que hi circulen. Els veïns i veïnes viuen amb por perquè qualsevol dia, asseguren, es podria produir una desgràcia. Un d’ells, el Rosendo Planes, en nom de tot el nucli, feia extensiva la seva queixa als nostres micròfons.

Aquesta problemàtica ve de lluny i segons comenta Planes, durant un temps una patrulla dels Mossos d’Esquadra es col·locava en aquest punt per a controlar les velocitats però des de llavors els veïns no han vist més dispositius policials. El veïnat creu que la solució més important passa per instal·lar un radar.

Des del nucli de La Garrofa asseguren que van fer la reclamació a l’anterior equip de govern i ara ho han tornat a fer amb el nou alcalde però que no reben cap tipus de suport.

Creuen que hi ha moltes mesures que es podrien fer per acabar amb aquesta problemàtica com són les bandes rugoses al paviment de la carretera, fer una rotonda sencera, instal·lar un semàfor per als vianants i, el més important, controlar les velocitats.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: