Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El quartet Tak!, amb Roger Martínez i Joan Solana, tanca el cicle Escenes Fresques

Tak! és un quartet que es va originar l’any 2011 al Taller de Músics.

Està format per dos músics vilafranquins, el saxofonista Roger Martínez i el pianista Joan Solana, i dos de les comarques gironines, el contrabaixista Manel Fortià i el bateria Marc Bódalo.

El quartet actuava aquest dimecres al vespre al pati de La Nau en la que era la darrera proposta del cicle Escenes Fresques, que ha vingut portant a aquest espai diferents espectacles i concerts durant els dimecres d’estiu.

L’any 2013 el grup va enregistrar el seu primer disc, gràcies a haver guanyat el premi per votació popular del concurs Jazz Fusió de la Fundació Paideia d’A Coruña, llavors encara amb Juanjo Fernández al piano. I l’any 2016 publicaven el seu segon treball, ‘Free-can-do’.

Per a TAK! el concepte principal del grup és el jazz i la improvisació gràcies a l’entesa i la intuïció que comparteixen els músics.

El grup ha anat evolucionant en aquests anys de trajectòria i ha anat trobant la seva direcció, amb un treball al voltant de temes propis amb el free jazz com a referència però amb molta cura per la melodia.

El proper projecte del grup són els arranjaments que està fent Roger Martínez dels temes de TAK! Per a Big Band.

Uns arranjaments que prendran forma a través de l’Original Jazz Orquestra del taller de Músics la propera tardor.

Al concert de La Nau, el quartet va oferir temes del seu darrer disc i altres temes nous.

El concert va estar maridat amb vins de Planas Albareda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: