Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer dia de capta desvetlla que el programa és un ‘Receptari fantàstic’ de la festa major

El programa de la festa major 2019 és un ‘Receptari fantàstic’ inspirat en el seguici de la festa i l’obsequi, una ampolla de vermut.

L’encesa dels coets per part dels cinc administradors de la festa major de Vilafranca ha donat inici al primer dia de capta. Un dia especial perquè es descobreix després de molts mesos de feina per part dels propis administradors i l’equip de dissenyadors de Ladyssenyadora el programa de la festa i l’obsequi que l’acompanya. El programa ha estat concebut com un ‘Receptari fantàstic de la festa major’ inspirat en el seguici de la festa i l’obsequi és una ampolla de vermut. Aquests dos elements van acompanyats del programa de mà i el dels concerts de la banda.

Els administradors Laura Pascual i Pep Batet explicaven el contingut de la bossa tot just després que sonés el Toc de castells a la plaça de la Vila.

Des de l’equip de Ladyssenyadora, Montse Raventós i Rai Benach explicaven que el programa està vinculat al menjar perquè és una part fonamental de qualsevol festa. El llibre presenta més d’una vintena de «fantàstiques receptes» inspirades en el seguici i inclou curiositats, reflexions, jocs i art culinari.

El programa i l’ampolla de vermut van acompanyats també per l’estampa de Sant Fèlix, obra de Marc Sadurní.

La plaça de la Vila estava força plena de gent que volia comprar el programa, així com altres articles de marxandatge de la festa. Entre totes aquestes persones hi havia la Montserrat Parera.

El programa costa 30€ més la voluntat i es pot adquirir a la parada dels administradors de la festa major. Durant la capta, tant avui dimecres com demà dijous, les persones col·laboradores i les setrilleres van oferint els programes per habitatges i comerços centre; mentre que, a la tarda, la capta s’instal·larà als barris, on hi haurà la presència de diversos balls i activitats organitzades per les Associacions de Veïns i Veïnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: