Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El paradistes del mercat dels dissabtes de Vilafranca noten una baixada en les vendes

El mercat setmanal dels dissabtes a Vilafranca continua sent un pol d’atracció comercial, fins i tot a l’estiu.

Però en aquesta època de l’any no deixa de notar alguns efectes que fan que es produeixi una baixada de vendes. Un dels paradistes de banyadors i llenceria, el David Montes, ens apunta que té calculat que a l’estiu l’afluència de compradors baixa al mercat de Vilafranca entre un 25 i un 30%.

Montes explica que ja és habitual que a Vilafranca baixin les vendes a l’estiu, perquè molta gent marxa de vacances. En canvi no creu que la calor sigui un motiu que aturi l’anada al mercat.

La Gemma Gabarró ven sabates, un producte que segons ens explicava al mercat es ven més a l’estiu que no pas a l’hivern. Gabarró assenyala que en quan a vendes aquest estiu és més fluix que el de l’any anterior.

Un dels fets que poden haver produït la baixada de vendes dels darrers anys, a banda de la crisi, és l’increment cada vegada més de la venda per internet.

Per tot plegat el mercat sedentari de Vilafranca també acostuma a destacar per les ofertes i les rebaixes, uns incentius que volen promoure la seva dinamització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: