Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup de compra d’energia de la FEGP ja aplega 44 companyies

El grup de compra d’energia de la FEGP ja aplega 44 companyies

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha reactivat el grup de compra d’energia elèctrica perquè les empreses associades interessades en formar-ne part obtinguin els millors preus del mercat.

Des de la seva represa fa una mica més de dos mesos, l’anomenat Club FEGP Energia ha reunit 44 companyies i un total de 75 punts de consum. En conjunt, sumen 23 gigues, la qual cosa suposa un 150% més en relació a l’anterior etapa d’aquest mateix grup de compra.

L’objectiu del grup de compra és aconseguir el millor preu per una energia 100% verda, com explica l’administrador d’Idonium Energy Jordi Solé.

Els grups de compra d’energia s’estan estenent. En el cas de la FEGP, però, a més de la compra d’energia, es fa un estudi en profunditat del consum de l’empresa que ho desitgi per a aconseguir un major estalvi. La reducció de la factura energètica pot suposar estalvis d’entre el 15 i el 35%.

La FEGP preveu assolir un volum de compra de 30 gigues a principis del 2020, amb la participació d’una seixantena d’empreses. Unes dades que la Federació considera que es podrien doblar en qüestió de vint mesos.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:45
Carrers de Vilafranca
Plaça de la Verema
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
12:30
El gloriós
Concurs sobre la Festa Major

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: