Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup de compra d’energia de la FEGP ja aplega 44 companyies

El grup de compra d’energia de la FEGP ja aplega 44 companyies

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha reactivat el grup de compra d’energia elèctrica perquè les empreses associades interessades en formar-ne part obtinguin els millors preus del mercat.

Des de la seva represa fa una mica més de dos mesos, l’anomenat Club FEGP Energia ha reunit 44 companyies i un total de 75 punts de consum. En conjunt, sumen 23 gigues, la qual cosa suposa un 150% més en relació a l’anterior etapa d’aquest mateix grup de compra.

L’objectiu del grup de compra és aconseguir el millor preu per una energia 100% verda, com explica l’administrador d’Idonium Energy Jordi Solé.

Els grups de compra d’energia s’estan estenent. En el cas de la FEGP, però, a més de la compra d’energia, es fa un estudi en profunditat del consum de l’empresa que ho desitgi per a aconseguir un major estalvi. La reducció de la factura energètica pot suposar estalvis d’entre el 15 i el 35%.

La FEGP preveu assolir un volum de compra de 30 gigues a principis del 2020, amb la participació d’una seixantena d’empreses. Unes dades que la Federació considera que es podrien doblar en qüestió de vint mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: