Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El drac petit de Vilafranca visita el casal d’estiu STEAM al teatre Casal

Els nens i nenes del casal d’estiu STEAM, de ciència i tecnologia, fa setmanes que passen els matins fent experiments al Casal.

Aquesta setmana, però, ha estat especial, perquè el drac petit de Vilafranca els ha fet una visita.

Durant aquest mes d’agost, entre experiment i experiment, els infants del casal també treballen el tema de la Festa Major. És per això que cada setmana coneixen els diferents balls a través dels seus vestits o, fins i tot, els reben en persona com va passar fa uns dies amb les gitanes i ara amb el drac petit.

Els balladors petits del drac estaven contents de fer la seva primera sortida al teatre Casal, amb els nens i nenes del casal d’estiu. Per la seva banda, els monitors del casal valoraven molt positivament les activitats relacionades amb la festa major.

Els infants del casal aniran descobrint els diferents balls fins que arribi la festa major, dates que es farà una aturada en les seves activitats que es reprendran la primer setmana de setembre fins el dia 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: