Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El dilluns 19 d’agost comencen els assaigs del Cor dels Goigs

El dilluns 19 d’agost comencen els assaigs del Cor dels Goigs

Els Administradors de la Festa Major 2019, el Servei de Cultura i l’equip de coordinació dels Goigs han fet públic el calendari d’assaig del Cor dels Goigs de Sant Fèlix.

El dilluns 19 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre, a l’auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, es faran audicions de nous cantaires. El mateix dia i lloc, una hora més tard, tindrà lloc l’assaig del cor.

El dimarts 20 d’agost, a dos quarts de nou, a l’auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, es farà un nou assaig del cor. I, el dimecres 21 d’agost, a dos quarts de deu, a la basílica de Santa Maria, tindrà lloc l’assaig general de cor i orquestra.
Les persones que l’any passat ja van participar al Cor dels Goigs i estan interessades en tornar-ho a fer enguany, s’han de presentar directament als assaigs. Si hi ha persones interessades en incorporar-se al cor i no hi han participat mai fins ara, s’han d’adreçar a les audicions del dia 19 d’agost on es farà una petita prova.

Per a més informació, es pot trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 93 890 04 59, de dilluns a divendres, de nou a dues i de dos quarts de cinc a dos quarts de nou del vespre o bé escriure un correu electrònic a l’adreça .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: