Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El dilluns 19 d’agost comencen els assaigs del Cor dels Goigs

El dilluns 19 d’agost comencen els assaigs del Cor dels Goigs

Els Administradors de la Festa Major 2019, el Servei de Cultura i l’equip de coordinació dels Goigs han fet públic el calendari d’assaig del Cor dels Goigs de Sant Fèlix.

El dilluns 19 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre, a l’auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, es faran audicions de nous cantaires. El mateix dia i lloc, una hora més tard, tindrà lloc l’assaig del cor.

El dimarts 20 d’agost, a dos quarts de nou, a l’auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, es farà un nou assaig del cor. I, el dimecres 21 d’agost, a dos quarts de deu, a la basílica de Santa Maria, tindrà lloc l’assaig general de cor i orquestra.
Les persones que l’any passat ja van participar al Cor dels Goigs i estan interessades en tornar-ho a fer enguany, s’han de presentar directament als assaigs. Si hi ha persones interessades en incorporar-se al cor i no hi han participat mai fins ara, s’han d’adreçar a les audicions del dia 19 d’agost on es farà una petita prova.

Per a més informació, es pot trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 93 890 04 59, de dilluns a divendres, de nou a dues i de dos quarts de cinc a dos quarts de nou del vespre o bé escriure un correu electrònic a l’adreça .

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Lourdes Sánchez - Medi ambient i habitatge

Penedès Televisió

19:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Josep Ferrer, cantant

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: