Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor DaCapo protagonitza el concert de cant coral previ a la Festa Major

Ja fa tres anys que la Polifònica de Vilafranca organitza un concert de cant coral a l’Església de Sant Francesc abans de Festa Major

Des de fa 3 anys, la Polifònica de Vilafranca, organitza un concert de cant coral com a acte previ de La Més Típica a l’Església de Sant Francesc. El primer any l’agrupació convidada va ser una coral holandesa de la població d’Utrech, l’any 2018 van actuar els mateixos membres de la Polifònica i enguany la coral convidada era la Coral DaCapo de Tarragona.

El Cor DaCapo va néixer d’un seguit d’estudiants del Camp de Tarragona i concretament del Conservatori de Tarragona i de Vila-Seca. El cor va ser fundat l’any 2012 i ha estat dirigit per Gerard Ramos i Lars Isdhal. El director actual és el vilafranquí Miquel Villalba. Villalba explicava que el programa que presenten, sota el títol de Correspondències, explora les connexions entre compositors de diferents procedències i èpoques a través d’un mateix text o una mateixa melodia.

El cor DaCapo ja pensa en el nou curs en el que tractarà polifonia del Renaixament però també música de cabaret més divertida, entre altres modalitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: