Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf signa un acord amb Barcelona Health Hub

Es tracta d’una col·laboració que té com a objectiu fomentar la innovació i la transferència de tecnologia al sistema sanitari.

Aquest acord, permetrà compartir oportunitats i accelerar el procés de transformació digital dins de l’entitat penedesenca.

Barcelona Health Hub, amb la que el Consorci ha signat l’acord, és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada el 2018 per tal d’accelerar la transformació en salut digital, fomentant la interacció entre startups, corporacions sanitàries i inversors. L’objectiu de l’organització és convertir-se en centre de referència internacional en medicina digital, atraient innovació i talent. Amb menys d’un any de trajectòria, l’Associació compta amb més de 90 membres associats entre startups, corporates, hospitals, universitats, institucions sanitàries i inversors, tant nacionals com internacionals, els quals gaudeixen i participen regularment d’esdeveniments de salut digital i activitats de networking. L’entitat està ubicada a l’interior del conjunt arquitectònic que va acollir l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant gairebé 100 anys.

L’acord permet al Consorci està en contacte amb tota aquesta xarxa d’associats per poder innovar en diversos camps. El primer pas és donar-se a conèixer als integrants de Barcelona Health Hub i, a partir d’aquí, començar a definir nous projectes i col·laboracions i així accelerar el procés de transformació digital del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: