Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CAAD Penedès Garraf continua amb la crida per aconseguir més famílies adoptants

Durant els mesos d’estiu es produeixen més abandonaments, tot i que n’hi ha a qualsevol època de l’any.

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf va engegar fa unes setmanes una campanya per aconseguir més famílies adoptants i acollidores. Durant els mesos d’estiu es produeixen més abandonaments, tot i que n’hi ha a qualsevol època de l’any. La mitjana d’entrada d’animals al CAAD Penedès Garraf és de sis al dia, de manera que el centre acull molts més animals del nombre que seria idoni.

Aquesta situació fa que sigui indispensable trobar famílies i persones adoptants.
A més, es dóna la circumstància que una part dels animals abandonats són gossos de races potencialment perilloses. Tot i que del centenar de GPP’s que hi ha al CAAD només 5 no són adoptables per comportament, a la gent els costa adoptar un animal d’aquestes característiques.

Les adopcions d’animals han començat a pujar aquest mes d’agost després d’un juliol més aviat fluix. La cap de servei del CAAD explica que el procediment que se segueix quan hi ha interès en adoptar és ràpid i fàcil.

La Sylvia Kuchinow acaba d’adoptar un gos i valora molt positivament l’experiència.

Des del CAAD volen conscienciar les persones que tenen la intenció d’adquirir una mascota que abans de comprar-la, l’adoptin. Des del centre recorden que els períodes de vacances són un bon moment per plantejar-se adoptar un animal, ja que es disposa de més temps lliure per dedicar a aconseguir una millor adaptació a la nova llar, el que facilita a gossos i gats adoptats, una recuperació més ràpida dels costums quotidians de la convivència en família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: